HomCare Nordic Oy

1985

Etablert

500

HomCare-representanter

3

land

Våre verdier

Arbeide sammen| Banebrytende| Økologi

Vårt team

Et pålitelig direktesalgsselskap

HomCare Norway er et pålitelig og verdsatt selskap som har etablert en stabil status med sin langsiktige og vellykkede virksomhet, markedsføring og salg av høykvalitetsprodukter relatert til personlig og hjemmets velvære.

HomCare Norway ble etablert i 1971. Gjennom årene har det utviklet seg til solid og godt direktesalgssystem i Norge. Selskapet er medlem av Data & Marketing Association of Finland (tidligere Direct Marketing Association of Finland) og overholder Fair Play-reglene i foreningen.

Våre kunder rundt i Norge kan få tak i våre produkter på HomCare-demoer, fra våre representanter og nettbutikken. Vi gir kontinuerlig våre representanter opplæring, og de gir informasjon videre til kundene sine om produkters egenskaper og bruk.

HomCare Finland Oy – en finsk suksesshistorie

For det første var det bare en håndfull hardtarbeidende mennesker som trodde på ideen deres og et utvalg av utmerkede produkter. I dag er det allerede omtrent 10 000 finner (ansatte, representanter, kunder og vertinner) som deltar aktivt i HomCare Nordics virksomhet, og produktene og selskapet bak er kjent over hele landet.

Aulis Vainio startet HomCare Finland i 1985. Hans tro på forretningsideen ble håndhevet av hans personlige gode erfaringer med Swipe-produkter og å bli kjent med HomCare-modellen til Sverige.

HomCare’s internasjonale røtter

Historien om HomCare og det viktigste produktutvalget, Swipe, stammer fra begynnelsen av 1960-tallet i USA. Fire Texans eide et selskap som produserte et industrielt vaskemiddel. Det ble lagt merke til at de ansatte «sweipet» det effektive produktet og tok det med til sine koner for hjemmebruk. Dette brakte ideen om å selge vaskemiddelet spesifikt til husholdninger gjennom kvinnens eget nettverk, og med samspillet deres, å gi husmødre muligheten til å lykkes med å selge Swipe. HomCare ble etablert, og det startet markedsføring av Swipe i USA i 1965.

Produktprinsipper og økologi

Swipe produkter med EØT-prinsippet

HomCare investerer i kontinuerlig produktutvikling og tilbyr Swipe-produkter til din bruk. De er

Effektivt – resultatet er et fantastisk rent hjem, klesvask og oppvask
Økonomisk – de fleste produktene er tilgjengelige som langvarig og rimelig konsentrat, som er fortynnet i vann
Trygt – for objektene, brukerne og miljøet

Mange av produktene våre har også mange bruksområder.

HomCare som pioner

HomCare har vært en pioner på mange områder, for eksempel å introdusere konsentrert vaskemiddel og vaskevaskemidler på markedet og lansere spraymetoden og mikrofiberprodukter for rengjøring.

Innen skjønnhetspleien har Aloe Vera og pH-balanserte produkter vært hjørnesteinen i NaturCare-serien i flere tiår nå. Vi utvikler kontinuerlig våre skjønnhets- og trivselsprodukter, men de testede og velprøvde driftslinjene er fortsatt som grunnlaget. For øyeblikket bruker produktserien Aloe Vera og også finske bær og probiotika.

Vi vil at produktene våre skal fungere til det beste for mennesker, hjem og natur. De fleste HomCare-produkter er konsentrater, hvorav du bare trenger veldig små mengder. En pakke varer lenge, og produserer mindre emballasjeavfall og reduserer miljøbelastningen fra transport av produktene ytterligere. De påfyllbare pakkene støtter prinsippet om økologi. I BioSwipe-serien er sikkerheten tatt til et nytt nivå ved å bruke naturlige og biologiske komponenter.