kauneus ja hyvinvointi-ikoni, voidepurkki

Her finner du noen tips om hudpleie med NaturCare og Déesse produkter

Ha 2-3 ss honning i en kopp, samme mengde Déessen Base Bath og litt varmt vann hvis honningen ikke renner. Du kan bruke restene nederst i en honningkrukke. Blandingen vil bli mer flytende ved badstemperaturer. Bruk en skje til å blande og spre for å unngå brannskader ved badstemperaturer.
Honning har blitt brukt som medisin og næringsstoff, for eksempel fordi den inneholder antioksidanter. I tillegg eliminerer det muskelsmerter. Det renser og myker også huden. Honningskrystaller gir forsiktig skrelling.
I løpet av den første damprunden i badstuen, gni du blandingen på leddene og Achy-områdene der du vil ha en kraftbehandling. Bade.
Gå ut for å kjøle deg av og til og pakk deg inn i et laken som vil absorbere avfallsvæsker.
I løpet av den andre runden, gni du blandingen rundt kroppen. Ikke bruk den på pannen, så den ikke drypper ned i øynene. Nyt et langt og forsiktig bad i stedet for kraftig damp.
Avkjøl Av og til og pakk deg inn i et laken.
Antall badstuerunder avhenger av personen. Noen har så mange som 4-5 runder. Du bør drikke vann i det minste mens du kjøler ned. Gni kroppens hud sakte når du er i badstuen. Base Bath vil i utgangspunktet føles grovt, men det smelter gradvis. Du kan bade føttene mens du sitter i badstuen. Det finske fotbadet frisker og slapper av føttene.
Etter de siste dampene i badstuen, skyll huden. Du trenger ikke vaske den. Huden er virkelig myk og føles bra. Etter behandling trenger du ikke fuktighetskrem på huden. På det meste, Foot Lotion på føttene hvis du har badet dem. Skyll badstuen for å fjerne honningen og unngå rot.

I løpet av rengjøringsdagen har du god tid til å behandle hendene, og det er slik det praktisk talt gjør seg selv.
Du trenger det
Aloe Oil
Aloe Nettle Cream
gummihansker
Ta noen dråper Aloe Oil i fingrene. Gni roil på neglene og neglebåndene. Bland Aloe Nettle Cream med noen dråper Aloe Oil og gni den sjenerøst på hendene. Ta på gummihanskene og fortsett med rengjøringen.
Under hanskene blir lotion absorbert av huden uten å etterlate flekker på de rensede stedene. Folk bruker ofte varmt vann når de vasker og vasker opp, og varmen vil ytterligere øke effekten av disse ingrediensene på huden.

Du trenger

  • Apricot oil cream
  • Base Bath

Hvis du har leppestift på, fjerner du den med en våt bomullspute og en øyemake-upfjerner.
Legg en bit aprikosoljekrem på størrelse med en teskjehode på pekefingeren
Gni forsiktig mellom fingrene
Legg litt basebad på fingeren
Bland oljen og saltet sammen
Gni leppene i omtrent 1 minutt ved å bruke små, sirkulære bevegelser
Tørk av med våt bomull
Tilsett om nødvendig aprikosoljekrem for å fukte leppene

Du trenger

  • Foot Bath
  • Base Bath
  • Foot Lotion

Forbered fotbadet i henhold til Foot Bath instruksjonene. La føttene være i fotbadet i 10 minutter. Etter dette, gni Base Bath på de våte føttene til saltet er oppløst på huden. La saltet smøre på huden i 5–10 minutter. Etter dette kan du skylle føttene med fotbadbadet, eller bruke en dusj hvis du vil fjerne saltet. Nå, gni Foot Lotion på huden.

Du trenger:

  • Probiotic Shower Gel
  • Base Bath
  • Aloe Gel
  • Misty probiotic liquid
  • Probiotic Skin Lotion

Du må rengjøre huden din hver morgen og kveld med Probiotic Shower Gel. En gang i uken bør du dypt rense huden ved å gni den rensede og fuktige huden med Base Bath salt. Saltet åpner porene i huden, slik at de kan rense bedre. Hvis huden er ødelagt, kan saltet svi, men det er ikke skadelig.
Etter rengjøring av huden, bør du spraye huden med Misty-enheten eller spre den Misty probiotiske væsken på huden. Om kvelden anbefaler vi å gni Aloe Gel på huden og avslutte med Probiotic Skin Lotion for å balansere hudens bakteriebalanse, fukte og beskytte huden.