En HomCare presentasjon (demo) kombinerer det å møte mennesker du kjenner i en avslappet atmosfære og samtidig få muligheten til å bli kjent med produktene med bistand fra en representant.

En HomCare presentasjon er en morsom måte å lære om produktene på. Det er et arrangement der venner og naboer samles hjemme hos vertinnen eller et annet egnet sted for produkt presentasjon, hvor en HomCare representant presenterer produkter, snakker om aktuelle tilbud og bistår nye kunder. Som belønning for innsatsen får vertinnen HomCare produkter til en verdi basert på salget. Jo høyere salg desto flere produkter til vertinnen.

I stedet for hjemme kan vertinnen arrangere en online presentasjon eller en annen form for samling. Som navnet antyder arrangeres en online presentasjon på nettet, og gjestene som er invitert av vertinnen kan delta når det passer best for dem innenfor en forhåndsdefinert tidsbegrensning. I en annen form for samling kan for eksempel vertinnen ta i mot ordrer på arbeidsplassen sin. Vertinner får de samme fordelene uavhengig av hva slags presentasjon eller samling de arrangerer.


Vertinnens belønning fordeler basert på salg i henhold til tabellen nedenfor:

 

Minimum salg Vertinne prod i kr Ant. vertinnetilbud
kr 1 500 kr 200 1
kr 2 500 kr 400 2
kr 4 000 kr 600 3
kr 5 500 kr 800 3
kr 7 000 kr 1 000 4
kr 9 000 kr 1 300 4
kr 1 100 kr 1 600 5

 

Jo høyere salget er desto flere fordeler får vertinnen i form av gratis produkter og spesielle vertinne tilbud.

 

Vertinnen vil motta gratis produkter som hun kan velge blant de understrekede produktene i produktkatalogen.

I tillegg kan vertinnen benytte seg av 1–5 høyt nedsatte vertinne tilbud basert på salget.


Kontakt din representant eller finn en ny here.