HomCare Nordic Oy sin personvernerklæring

EUs generelle databeskyttelsesforordning (2016/679)
Oppdatert: 1.4.2022

1. Selskapet

Navn: HomCare Nordic Oy

FO-nummer 1106156-2
Adresse: Juurikuja 4, 03100 Nummela

2. Ansvarlig for påmelding og/eller kontaktperson

Ansvarlig: Mirva Hatakka

Kontaktinformasjon:

Telefonnummer: +358 (0) 9 224 8910

E-postadresse: mirva.hatakka@homcare.fi

3. Navnet på registeret

HomCare Personregister og Markedsføringsregister.

4. Formålet med behandlingen av personopplysninger (formålet med registeret)

Formålet med registeret er å vedlikeholde HomCares kunderegister og å arkivere og behandle kundebestillinger.

Registeret brukes f.eks. for sporing av tapte pakker, driftsutvikling og statistiske formål. Opplysningene i registeret kan også brukes til HomCares egne formål for å rette reklame til personer som ikke har forbudt det. HomCares representanter har tilgang til egen kundeinformasjon og kan bruke informasjonen til å administrere kundeforholdet.

Kunden har rett til å forby markedsføring ved å sende en melding til norway@homcare.fi. Den registrerte har rett til å kontrollere sine egne data, rette sine egne data og be om at vedkommendes data slettes.

5.Opplysninger i registeret

Personregisteret inneholder følgende opplysninger:

  • Personens for- og etternavn
  • Epostadresse
  • Postadresse
  • Telefonnummer
  • Informasjon om behandlede bestillinger
  • DHL sporingsinformasjon for bestillinger

6. Automatisk innsamlede data

I tillegg til personopplysningene vi samler inn fra deg som ovenfor, behandler vi dine personopplysninger når du gjør aktiviteter på nettsiden vår, selv om du ikke er registrert som kunde eller logget inn på vår tjeneste. Når du besøker HomCares nettside, behandler vi følgende informasjon om deg ved bruk av informasjonskapsler, Facebook-piksler og andre lignende teknologier:

  • Informasjon om din terminal og nettverksatferd (f.eks. IP-adresse, nettlesertype og netthistorikk)
  • Surfetid og øktlengde
  • Hvilke lenker eller annonser du klikker på og hvilke annonser eller annet innhold du har sett
  • Data utledet og profilert ved hjelp av analyse- og sporingsteknikker

Personopplysninger kan også kombineres med informasjon som samles inn gjennom andre tjenester.

7. Offentliggjøring av informasjon

Personopplysninger vil bli behandlet innenfor de grensene som er tillatt og påkrevd av personvernforordningen. Representanter som representerer HomCare har rett til å spore sin egen kundeinformasjon. Vi avslører personlig informasjon i den grad det er tillatt og påkrevd av gjeldende lov.

Vi deler kundedata med tredjeparter som leverer tjenester på våre vegne. Vi gir personopplysninger til våre partnere, for eksempel en betalingstjenesteleverandør, for å foreta betalinger for nettkjøp. Les mer her om hvordan vår betalingstjenesteleverandør Klarna bruker informasjonen din: https://www.klarna.com/no/personvern/

8. Registersikkerhet

HomCare lagrer kundeinformasjon på ByDesigns sikre server i USA og på DHL og Postiviidakko (nyhetsbrev) systemer.

9. Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler (cookies), Facebook-piksler og andre lignende teknologier på nettsiden vår (www.homcare.no) og i nettbutikken vår (shop.bydesign.com/homcare) for å betjene kundene våre så godt som mulig. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som kan leveres til din terminal når du besøker nettstedet vårt. Vi bruker informasjonskapsler for å aktivere funksjonaliteten til vår nettjeneste, for eksempel påloggings- og handlekurvfunksjonen. Informasjonskapsler gjør nettsurfingen og brukeropplevelsen enklere, bedre og raskere.

Informasjonskapsler brukes til å samle inn informasjon om terminalene du bruker og din oppførsel på tjenesten vår, for eksempel fra hvilken side du nådde tjenesten vår, hvilken nettleser du bruker eller når og hvilken del av tjenesten du har besøkt. Vi bruker denne informasjonen, for eksempel til å forbedre brukervennligheten til vår nettjeneste, for å analysere besøksdata, for å gjennomføre kundeundersøkelser, for å tilpasse innhold og for å målrette kommunikasjon og markedsføring og administrere annonsering. For å finne ut hvilke produkter du kan være interessert i, kan vi samle inn informasjon om sidene du besøker eller produktene du kjøper slik at vi kan markedsføre relevante tjenester til deg. Ved hjelp av Facebook-piksler kan vi også målrette markedsføring som interesserer deg på Facebook.

Du kan tillate eller nekte bruk av andre informasjonskapsler enn de som er nødvendige for driften av nettstedet fra popup-vinduet for informasjonskapsler som vises nederst på siden første gang du besøker nettstedet vårt. Du kan endre innstillingene dine når som helst fra «Innstillinger for informasjonskapsler»-knappen nederst til venstre på siden.Du kan blokkere alle eller deler av informasjonskapslene dine når som helst ved å endre nettleserinnstillingene. Hvis du vil, kan du også slette tidligere lagrede informasjonskapsler. Vær imidlertid oppmerksom på at blokkering av bruken av informasjonskapsler kan påvirke eller til og med forhindre bruken av deler eller funksjoner på nettsiden og tjenestene våre.