Gled deg over husrengjøringen

Et rent og velstelt hjem er en del av din og din families velvære. HomCare sine kjente og høykvalitets rengjøringsprodukter er av høy kvalitet
Effektivt – som et resultat rent hjem, klesvask og oppvask
Økonomisk – de fleste av produktene er konsentrater som skal fortynnes med vann før bruk
Trygt – trygt for mennesker, miljø og overflater
Det beste kjente produktet i over 40 år i Swipe-sortimentet er Swipe Original vaskemiddel. Det har blitt brukt i millioner husholdninger over hele verden. Det finnes også andre produkter for rengjøring av husholdning, klesvask og oppvask.

Til fordel for deg og miljøvennlig

Vi bruker biologisk nedbrytbare ingredienser i produktene våre. Fordi konsentrerte produkter varer lenger, trenger du ikke kjøpe dem så ofte, du sparer penger og samtidig reduserer du mengden plast og emballasjeavfall og også transportkostnader for produkter.
HomCare Finland Oy tar behandleremballasjen som den markedsfører i samsvar med EU-direktiver, avfallsloven og myndighetsvedtak og forskrifter.
HomCare har aldri testet eller tester noe produkt eller råstoff på dyr. EU har ikke tillatt dyreforsøk av ferdige kosmetiske produkter siden 11. september 2004. Når det gjelder råvarer, har EU hatt såkalte «råvareforbud» mot dyreforsøk fra 11. mars 2009, hvorved sikkerheten til råvarer ikke må testes på dyr. Forbudet gjelder alle dyreforsøk.