Gjør rengjøringen til en glede

Et rent og ryddig hjem er en del av din og din families velvære. Våre kvalitetsprodukter av høy kvalitet er:

Effektive – som gir et rent hjem, en ren klesvask og ren oppvask
Økonomisk – de fleste produktene er  konsentrater som skal bandes med vann før bruk
Sikre – sikre for mennesker, miljø og overflater

Det mest kjente produktet i over 40 år i Swipe-sortimentet er Swipe Original vaskemiddel. Det har blitt brukt i millioner husholdninger over hele verden. Det finnes også andre produkter for rengjøring av husholdning, klesvask og oppvask.

En fordel for deg – og miljøet

Vi bruker biologisk nedbrytbare ingredienser i produktene våre. Fordi konsentrerte produkter varer lenger, er det ikke behov for å kjøpe dem så ofte. Du sparer penger og samtidig reduserer du mengden plast og emballasjeavfall og også transportkostnader for produkter.
HomCare Finland Oy vurderer kontinuerlig emballasjen slik at den markedsføres i samsvar med EU-direktiver, avfallsloven og myndighetsvedtak og forskrifter. HomCare har aldri testet eller vil teste noe produkt eller råstoff på dyr. EU har ikke tillatt dyreforsøk på ferdige kosmetiske produkter siden 11. september 2004.

Når det gjelder råvarer, har EU hatt et såkalt «råvarer»- forbud mot dyreforsøk fra 11. mars 2009, hvorved sikkerheten til råvarene ikke må testes på dyr. Forbudet gjelder alle dyreforsøk.