Swipe rengjøringsprodukter har lang tradisjon. De har blitt brukt over hele verden i mer enn 50 år. Swipe-produktutvalget inneholder effektive, kjemiske hjemmepleieprodukter med biologisk nedbrytbare aktive komponenter. Produktene er konsentrater som skal fortynne med vann eller brukes i ekstremt lave doser. Dette bidrar til å beskytte miljøet mot belastningen av unødvendig avfallsemballasje. Takket være konsentrattilnærmingen tar det også mindre energi å produsere, transportere og lagre produktene. Rengjøringsområdet inkluderer alle universelle rengjøringsmidler som trengs for hjemmepleie.

Les mer

Klesvaskeserien dekker alle behov for pleie av husholdning. Serien inkluderer neste generasjons vaskemiddelpulver Family White og spesialiserte produkter for å lyse, skylle og friske tøy. Alle vaskemidler i serien er varige konsentrater som er økonomiske å bruke takket være den lave doseringen. Og som en bonus er det mindre emballasjeavfall.
I tillegg har Swipe produktspekter produkter for bruk i oppvaskmaskin.

FAMILY WHITE 3 KG

515 kr

Fornyet Family White klesvaskemiddel 3 kg. Family White er et vaskemiddelkonsentrat for hvor og kulørtvask. Det inneholder ikke dufter eller fargestoffer. Den nye Family White har utmerket vannløselighet og god utvaskingsytelse. Family White er også egnet til å vaske klær til små barn og personer med allergi. Fungerer effektivt på fett, blod og stivelsesflekker. Klesvask temperatur 30-95 grader.

Ingredienser 15-30% natriumkarbonater, 15-30% oksygenblekemidler, <5% anioniske overflateaktive stoffer, <5% ikke-ioniske overflateaktive stoffer, <5% fosfonater, enzymer
Gå til butikken

Family Color 1 L

225 kr
Gå til butikken

Crystal Tabs 40 st

179 kr

For en skinnende oppvask. Crystal Tabs all in 1 plasseres direkte inn i oppvaskmaski-nens såpebeholder (vannoppløsende film). Effektiv og uten fosfat.

Ingredienser 15-30% oksygenblekemiddel, mindre enn 5% polykarboksylater, ikke-ioniske overflateaktive midler, enzymer (amylase, protease)
Gå til butikken

Brite 500 ml

189 kr

Brite er et surt vaskemiddelkonsentrat som effektivt fjerner vanskelige oppbygginger og overflatekorrosjon på badet, badstuen og andre våte områder. Brite er også utmerket til rengjøring av overflater og gjenstander av aluminium, kobber og messing. Brite fortynnes med vann før bruk. Én konsentratflaske gir 12,5 flasker universell fortynning.

pH 1,2
Gå til butikken

Somthin’Else 500 ml

189 kr

Somthin’Else er et mildt rengjøringsmiddel til alle formål som er utmerket for sensitive overflater og naturlige materialer samt til oppvask eller til bruk som flytende såpe. Somthin’Else er et konsentrat som må fortynnes med vann før bruk. Det kan brukes på parkett, laminat, kork og plastgulv, for eksempel, eller på lakkerte, tre-, melamin-, fliser og marmoroverflater. Én konsentratflaske gir litt mer enn 6 flasker universell fortynning.

pH 5,2
Gå til butikken

Swipe 500 ml

189 kr

Swipe er et økonomisk og effektivt alkalisk vaskemiddelkonsentrat til alle formål, med hundrevis av applikasjoner hjemme og ute. Et praktisk sett med 3 tomme sprayflasker gjør Swipe-konsentratet enkelt å fortynne og bruke med forskjellige konsentrasjoner. En mild fortynning er for eksempel egnet for glass- og vindusflater, mens en normal fortynning kan brukes til allrengjøring og en sterk fortynning for ovnen og grillen. Én konsentratflaske gir litt mer enn 31 flasker med normal styrkefortynning

pH 11
Ingredienser aqua, ppg-2 methyl ether, potassium carbonate, sodium citrate, sodium dodecylbenzenesulfonate, ethoxylated alcohol c13-c15 (7 eo), capryl glucoside, ceteareth-2, sodium cumenesulfonate, sodium hydroxide, sodium diethylenetriamine pentamethylene phosphonate, methylisothiazolinone, benzisothiazolinone, parfum, CI 42051
Gå til butikken

Silk 600 ml

145 kr

For fin og kulørt vask med pH 8,3 ± 0,5. Til håndvask benyttes 10 ml Silk til 10 liter vann. Selv de mest følsomme fibre kan vaskes med Silk. Den er utmerket til vask av ull, silke og mørkt tøy.

pH 8,3
Ingredienser 5-15 % ionittomia tensidejä ja saippuaa, alle 5 % fenoksietanolia ja hajusteita
Gå til butikken

Soft 750 ml

145 kr

Swipe Soft er et drøyt tøyskyllemiddel ferdig til bruk. Gjør tøyet mykt, glatt, behagelig og velduftende, samtidig som det forhindrer statisk elektrisitet. Dosering for maskin-vask 10 ml, og håndvask 5 ml. Soft hindrer også bakterie-vekst, selv ved lave temperaturer. Passer for personer med sart hud.

Gå til butikken

30/60 500 g

189 kr

30/60 er en effektiv vaskeforsterker, såvel som et bleke- og flekkfjerningsmiddel. 30/60 egner seg for de fleste tekstiler. Produktet inneholder ikke skadelig klor, men avgir oksygen som effektivt blekemiddel. 30/60 anvendes separat ved bløtlegging eller doseres i vaskemaskinen sammen med Family White vaskepulver. Kan benyttes til alle plagg som er fargeekte. Dog ikke til batikk, blå jeans eller
plagg med innslag av farget lin.

Ingredienser
Gå til butikken

Family White 1 kg

205 kr

Family White gir en effektiv vask av forskjellige tekstiler og spesialprodukter. Family White gir hvitere tøy og fjerner vond lukt. Family White er økonomisk i bruk grunnet lav dosering og mindre
bruk av fyllstoffer. Moderne tekstiler krever ofte en spesiell omtanke ved bruk av
vaskemiddel. Family White dekker alle behov for vask av sengetøy, håndklær og
tekstiler, klær for daglig behov, regntøy, klær for sport og fritid
osv. Ingen fosfater eller andre bestanddeler som belaster miljøet.
Ingen Zeolitt (tetner til vaskemaskinen og setter seg i klærne). Passer både for hvit- og kulørt vask.

Ingredienser 15-30 % natriumkarbonaatteja, 15-30 % happipohjaiset valkaisuaineet, <5 % anioniset pinta-aktiiviset aineet, <5 % ionittomat pinta-aktiiviset aineet, <5 % fosfonaatit, entsyymit
Gå til butikken

Ønsker du personlig hjelp?

Velg den nærmeste HomCare representanten som vil gi deg mere informasjon.

Finn din nærmeste representant